Deze tuin was lang terug aangelegd en is in de loop der tijd flink overwoekerd. De bestrating begroeid met onkruid, Heesters die lang niet meer gesnoeid zijn. Het was geen parel meer.

Voor deze tuin is een nieuw ontwerp gemaakt, waarbij de vormen van de bestrating zijn behouden en het zwembad een meer prominente plaats heeft gekregen. De tuin moest ‘open’ worden, maar toch met leuke hoekjes. Nadat alle beplanting en het oude gazon waren weggehaald, kon het opbouwen weer beginnen. Gestart is er met het plaatsen van een potdeksel-schutting, geheel uit Douglas hout. De grove blanke palen in combinatie met de zwarte planken geven een mooi strak geheel.

In een hoek aan het woonhuis is een schuur geplaatst. Ook deze is weer opgebouwd uit Douglas hout. Voor deze schuur is een betonvloer gestort als fundering, waar de schuur op geplaatst is. Deze schuur is met alleen blank Douglas gebouwd als contrast tegen te zwarte schutting.

De bestrating is in zijn geheel uitgehaald en opnieuw geplaatst. Bij het zwembad is een grote zithoek gecreƫerd, zowel met bestrating als met een hardhouten vlonder.

Er is een golfgreen gerealiseerd. Deze is bekleed met kunstgras speciaal voor greens, compleet met putter en vlag.

Nieuw gazon is gelegd en het geheel aangekleed met kleurrijke en geurige beplanting.

De bewoners kunnen nu weer genieten van de tuin. Zelfs ’s avonds, door het gebruik van veel verlichting.