De Wensboom is een televisieprogramma op RTL4 waar presentator Johnny de Mol bijzondere wensen van kinderen vervult. Donderdag 25 juni keken er ruim één miljoen mensen naar de uitzending waar wij deel van uitmaakten!

 

De wensboom met Johnny de Mol en TuinKeur

Samen hard aan het werk om de wens van oma uit te laten komen.

Voor deze aflevering was De Wensboom op zoek naar een enthousiaste hovenier. De wens was ingestuurd door Casper, omdat zijn oma Ria lijdt aan Alzheimer. Hierdoor lukt het haar niet meer om de tuin goed te onderhouden. De wens van Casper was dan ook dat de tuin een opknapbeurt zou krijgen en onderhoudsvrij zou worden.samen genieten
 

Talpa, de productiemaatschappij van De Wensboom, was opzoek naar een professionele hovenier om mee samen te werken voor het programma. TuinKeur zei meteen dat ze de perfecte kandidaat hiervoor wisten en namen meteen contact met ons op. Wij waren natuurlijk zeer enthousiast en verleende graag onze medewerking.
 

samen genieten
 
Op de dag zelf hebben we het zeer gezellig gehad, maar ook bergen aan werk verricht. We hebben binnen een dag de gehele tuin gestript en opnieuw ingericht. Oma Ria was ontroerd door het resultaat en de wens van Casper was in vervulling gegaan!
 
Bekijk hier de aflevering!