Niet alleen echt gras hoort bij de aanleg van een tuin, de laatste jaren is op het gebied van kunstgras heel hard aan de weg getimmerd en zijn er nu soorten kunstgras die nagenoeg aansluiten op natuurgras. Veel verschillende soorten zijn er verkrijgbaar. Wilt u het enkel gebruiken als siergras of wordt het gebruikt als voetbalveld voor de kinderen? Alles is mogelijk bij Den Bogert hoveniers. De soorten onderscheiden zich in hoogte van de gras pool (lengte van de spriet) of de dichte waarin het gras op de mat staat. Ook de kleur is op sommige soorten wat lichter of donkerder.

kunstgras

De kosten voor kunstgras kunnen erg uiteenlopen per vierkante meter wanneer u alles reƫel bij elkaar op telt. Dus aanschaf, leggen, onderhouden van kunstgras en dat tegenover natuurgras zet, komen de kosten dicht overeen.
Bij natuurgras komt ook de aanschaf, leggen, onderhouden (maaien, spuiten, mesten, verticuteren en graskantjes onderhoud).
Wij maken dan ook graag een afspraak hiervoor om de situatie te bekijken en met de uitgebreide voorbeeldstaal samen met u te kijken welke eisen u stelt en welk soort kunstgras bij u past.